© De Handboog
 "REISIMPRESSIES" (reisverhalen in woord en beeld)
Voor wie nieuwe inspiratie, tips en ideeën wil opdoen om een creatief reisverslag te maken!

Aan de slag met foto's,woorden, zinnen, beelden, kleur, potloden, kwast, verf e.d..

Stap voor stap werken met verrassende, creatieve opdrachten, zodat je op een speelse manier ideeën krijgen hoe je reisimpressies kunt vormgeven.  

Datum: ....
Reacties van deelnemers:
”Aan het eind van de workshop  'Reisimpressies" willen we eigenlijk nog niet weg. Hartelijke ontvangst in een lichte ruimte, spelen met verf. Ik geniet van het schilderen en de bijzondere resultaten. Vervolgens de woorden. Ontroerend.

"Intensief duiken in m' n herinnering, in het hier en nu door de beweging met kwasten en verf. Via het beeld vind ik de woorden, die de vakantiedagen beschrijven. Het gevoel wordt tastbaar."

"Ik heb genoten van de ruimte die je geeft om mijn eigen ding te doen en me soms aanwijzingen geeft en me aanmoedigt. Fijn dat ik nu mogelijkheden heb, het gevoel onder woorden te brengen en in beelden neer te zetten. Morgen gaan we op vakantie en ik ben benieuwd waarmee ik terug kom."

"Het was voor mij een interessante en soms intrigerende workshop. Het was intens nagenieten van mijn vakantie. Er kwamen onvermoede en verrassende dingen naar voren."
website tracking